14 de maig 2014

11.05.2014 Cursa de l´Alba / Marató de Montserrat


  270 corredors han pres la sortida de la primera edició de la Marató de Montserrat Gran Premi Inverse, cursa que ha transcorregut al Parc Natural de Montserrat. Tot i la pluja inicial el cel s'ha anat aclarint i els corredors han pogut gaudir de la muntanya màgica amb un dia ennuvolat tot i que calorós. Tots han coincidit a destacar positivament la varietat del recorregut, amb exigents pujades, baixades tècniques, però també amb trams còmodes per córrer, així com l'atenció de l'organització. 

La sortida


  Francesc Solé (03:58:07) ha donat la sorpresa entrant en primera posició per davant dels dos grans favorits, el corredor de The North Face, Sébastien Chaignau i Jessed Hernàndez. Entre les dones Núria Domingo (04:46:26) ha guanyat amb còmode avantatge respecte Rosa Valls, segona classificada i Lola Brusau, que ha arribat en tercera posició.

  Una hora després de la sortida de la Marató de Montserrat es disposaven a sortir els corredors i corredores de la Cursa de l'Alba, que celebrava enguany la seva 27a edició.Víctor Estepa ha arribat primer amb un temps d'1 hora i 55 minuts. Tres minuts més tard arribava Andreu Simon i Abdelali Darghal ha sigut el tercer en creuar la meta al punt de les dues hores. Anna Comet ha sigut la primera dona a arribar a meta amb un temps de 2 hores i 21 minuts, seguida de Núria Villegas, amb un temps de 2 hores i 26 minuts i un minut més tard arribava en tercera posició Montse Martínez. Victor Estepa i Sonia Figuerola s'han endut el premi de Cébé en ser els primers a arribar a Sant Jeroni .

  Del C.E. Fondistes Vilassar de Dalt un únic representant en la Cursa de l´Alba, l´Ángel Lamas, que amb un temps de 02:13:09 ha entrat en 13ª posició de la general i 12è de la seva categoria.

Enhorabona Ángel!


02:13:09 p13 Ángel Lamas

L´Ángel durant la cursa
Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com