25 d’abril 2014

19.04.2014 Marxa 24 hores del Cap de Creus


  La Unió Excursionista Llançanera va organitzar el passat cap de setmana la desena edició de la Marxa 24 hores del Cap de Creus, puntuable per a la Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC. La organització va superar enguany totes les seves expectatives, amb un augment del 25% de participants i molt bon nivell de preparació dels esportistes.

Vistes espectaculars com aquestes en varen poder gaudir els corredors.

La competició, amb un recorregut de 87,27 quilòmetres i 2.829 de desnivell acumulat, es va cel.lebrar durant el dissabte 19 i el diumenge 20 d’abril, i va passar per territoris de mar i muntanya, entre el far del Cap de Creus, Sant Pere de Rodes, i pobles com Cadaqués o Portlligat. Amb motiu de l’aniversari de la marxa, es van oferir dos recorreguts més, un de 27 quilòmetres i un altre de 60. En total 498 participants van prendre sortida a la prova, que la van completar amb 9 hores i 15 minuts el més ràpid i 23 hores i 51 minuts el més lent.

En aquesta cita, dos fondistes hi van ser presents, en Xavi Guitarte i en Germán Muñoz, el qual ens va deleïtat amb aquesta crònica personal:
  "Ahir en Xavi Guitarte i un servidor vam participar en les 24 hores del Cap de Creus en la modalitat 27 km
  Aquesta germana petita de la ultra de 87Km va sortir del port esportiu de Llançà a les 8:00 del matí. Acompanyats en tot moment per una Tramuntana que bufava amb força, vam començar seguint la costa fins a Colera pel passeig marítim. Un cop allà varem començar a pujar el Puig d'Esquer (650 m) fins arribar a la preciosa ermita de Sant Miquel de Colera. La baixa d'aquest Puig va ser molt perillosa pel pendent i per l'estat del terreny (molt relliscos). Des de allà ens vam dirigir cap al coll de Madres i ja directes de tornada cap a Llançà. 

Al final els dos vam entrar junts en una meritòria 16a. Posició amb un temps de 3hores i 8 minuts i un desnivell positiu de 950 m.Una cursa molt recomanable per l'organització i el privilegiat entorn pel que discorre. Visca la República de la Tramuntana!!!"

Enhorabona als dos!

03:08:00 Xavi Guitarte
03:08:00 Germán Muñoz

En Xavi (esquerra) i en Germán (centre)




Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com