25 d’abril 2014

20.04.2014 Corriols de Foc


Marc Carós es va estrenar el passat diumenge sota la pluja el palmarès de la Corriols de Foc, la cursa de muntanya de Vallfogona de Ripollès. L'atleta de l'Esportiu Ripoll es va endur el particular duel amb Rafa Parés, actual campió de Catalunya, i va aconseguir la seva segona victòria al Campionat de Curses de Muntanya del Ripollès. El santjoaní Eric Moya, va completar el podi de la cursa de 21 km.

El guanyador de la cursa Marc Carós

A la cursa de 12 km la victòria va ser per Aleix Fàbregas mentre que en dones va guanyar Maria Vilà, sumant la tercera victòria pel club ripollès. A la llarga, per la seva banda, Núria Villegas va impedir el pòquer d'Alba Segura – segona amb el mateix temps- que havia guanyat a Campdevànol, Ripoll i Ogassa.


Del C.E. Fondistes Vilassar de Dalt va ser-hi present l´Ángel Lamas, que va quedar en una meritòria 16ª posició de la general (12è de la seva categoria) amb un temps final de 02:04:44. Ángel ens feia cinc cèntims de com li havia anat la cursa:
  
“Ayer domingo 20/04 corrí la 4ª prueba del "Campionat del Ripollés de curses de Muntanya", CORRIOLS DE FOC, en la localidad de Vallfogona del Ripollés.

La cursa tenía 21 km y 975 m de desnivel positivo. Además fué especialmente dura, además de por el altísimo nivel de participantes que había (Marc Carós, Rafa Parés, Alex Fabregas, Dani Ballesteros, Xevi Guinovart, Eric Moya, ....etc) , si no por las condiciones climatológicas de lluvia, que hizo que el terreno estuviese totalmente embarrado y muy peligroso en las bajadas. (yo concretamente no se las veces que me he llegado a caer)”.

Enhorabona Ángel!!

02:04:44 p16 Ángel Lamas

L´Ángel de blanc, amb altres components del Team Taymori-Spiridon
Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com