15 d’abril 2014

13.04.2014 Cursa Bombers de Barcelona

El toledà Angel Ronco (AD Marató), amb un temps de 30:14, i la sabadellenca Lidia Rodríguez, amb 34:23, es van imposar en la 16a edició de la Nike-Cursa dels Bombers de Barcelona, que es va disputar sobre un ràpid circuit urbà de 10 quilòmetres de la Ciutat Comtal i que ha comptat amb 27.000 corredors, nou rècord històric de participació.

La sortida

Tres fondistes no es van voler perdre aquesta prova, la Dolors Sala, la Mª Antònia Camacho i l´Óscar Gutiérrez que van establir un temps final de 0:49:35, 01:06:27 i 0:44:04 respectivament. Enhorabona als tres!

Destacar també la mala notícia que ens arribava amb la mort d´un corredor de 44 anys mentre disputava la prova, des del C.E. Fondistes de Vilassar de Dalt ens solidaritzem amb la seva família i amics pel tràgic desenllaç.