25 de setembre 2013

08.09.2013 VIII Mitja Marató de Sabadell

Una cursa per cada tipus d’atleta. La Festa Major de Sabadell va estrenar en aquesta edició un nou format de cursa atlètica pensat per a tots els públics. Enlloc de les dues curses habituals fins ara, popular i mitja marató, es va optar per tres proves simultànies: mitja marató (21 quilòmetres), popular (7 quilòmetres) i una intermitga de 14 quilòmetres. La proposta va ser seguida per poc menys de 2.700 persones.

Els carrers de Sabadell plens d´atletes

En clau competitiva, Marcos Sanza (Club Atletisme Vall d’Andorra) i Raquel Torrejon (Triatlon Andorra Serradells) van guanyar la Mitja Marató, amb uns temps de 01:07:19 i 01:30:34 respectivament. La cursa dels 14 quilòmetres van tenir els següents guanyadors: David Guiamet (Slop Sabadell) i Encarna Viñas (Girona Costa Brava). A la popular es van endur el guardó els sabadellencs Jordi Cruz (Joventut Atlètica Sabadell) i Carme Ballesteros (California Sports).

Del nostre club, va ser-hi present en el format mitja marató, la Carme Rueda, que va completar el recorregut amb un temps de 02:07:41 quedant en la posició 645 de la general i 50 en categoria fèmines.