20 de setembre 2013

15.09.2013 La Sagra Skyrace


La Copa d'Espanya FEDME de Curses per Muntanya - Gran Premi Buff-Salomon va finalitzar la temporada amb la disputa de la Sagra SkyRace, a la Puebla de Don Fadrique, Granada, on es van coronar com a campions Luis Alberto Hernando (Adidas Trail Running) i Leire Agirrezabala (Selecció Euskadi).

El recorregut va constar de 27´50 km i 2180 metres de desnivell positiu, que discorrien per les “Sierras del Calar” i de “La Sagra”, amb sortida des de la plaça de l´Ajuntament de La Puebla i arribada al complex turístic de los Collados de La Sagra.

El recorregut

D´entre els 400 inscrits, s´imposà Luis Alberto Hernando amb un temps final de 02:35:39, pels 03:23:51 de la guanyadora en categoria femenina, Leire Agirrezabala.

Luis Alberto Hernando al km 22

Com ja ve sent habitual en aquest Campionat, un representant del nostre Club, en Javi Delgado (Spiridon Team), que va quedar en una meritòria 16ª posició de la general, amb un temps final de 03:00:34. En acabar, Javi feia aquesta valoració: ”Finalmente, 16º clasificado en la última prueba de Copa de España. Mi mejor resultado en la Copa, en la prueba que tenía el mayor nivel de participantes... Contento en general, pero con cosas a mejorar, sobretodo en las bajadas más técnicas.”
Moltes felicitats Javi!


03:00:34 Javi Delgado p16

Javi al seu pas pel km 22

Javi afrontant una de les baixades més tècniques de la prova
Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com