28 de juny 2013

22.06.2013 Cursa del Port de Barcelona

2000 participants es van donar cita la nit del passat 22 de juny, per disputar la 1ª edició de la Cursa del Port de Barcelona, composta per un recorregut de 10 km.
D´entre tots els corredors, s’imposà Jose Luis Blanco amb un temps final de 00:33:14; i en categoria dones, fou l’atleta marroquina Hasna Bahoum qui s’endugué la victòria final amb un temps de 00:37:40.

La sortida

En quant a la representació del nostre club, dos representants, la Carme Llongueras i en Josep Manel Fernández; que varen establir un temps final de 00:54:31 quedant en la posició 996. En Josep Manel ens feia aquesta valoració de com els havia anat la cursa:

“Per ser la primera edició li donaria un notable sobre tot pel traçat nocturn i per ser dins del port. També el fet d’haver-hi tan sols 2000 participants va fer que la logística funciones molt bé.
El nostre objectiu era provar l'estat de la Carme, que la pobre anava una mica insegura per la lesió. Va poder fer 54 min, sense apretar molt per si de cas, però te condicions per fer sub50 molt aviat

Varem anar marcant diferents ritmes per veure com responia fins anar tirant bé a 5:25 / 5:30.  Una cursa molt simpàtica!”