28 de juny 2013

23.06.2013 Mitja Marató Muntanya Mataró

El passat diumenge 23 de juny es va celebrar la Mitja Marató de Muntanya de Mataró, organitzada pel Club de Muntanya Horitzons, que recorria els paratges més bonics de Mataró; passant a prop de Can Cabanyes, surera de Can Famada, zona de Can Bruguera, Sant Martí de Mata i zona de Turons de Can Soler.
  En aquesta primera edició, hi havia dos recorreguts, el curt de 12 km i 650 metres de desnivell positiu acumulat; i el llarg de 23 km i 950 metres.

El perfil de la Mitja Marató.

En la mitja marató s´imposà sobre els gairebé 500 inscrits, Roberto Sancho, amb un temps de 01:47:12. En categoria fèmines Anna Macià feu el mateix amb un temps de 02:12:29.

La sortida, on els participants havien de completar una volta sencera a les pistes municipals.

En quant a la representació del C.E. Fondistes Vilassar de Dalt, dos representants, en Javi Delgado (Spiridon Team) i en Jordi Huertas.

Javi que,  tot i no estar recuperat del tot de la seva anterior cursa a la Copa d´Espanya a Lanzarote, la Haría Extreme,  va quedar en una meritòria 3ª posició final amb un temps de 01:49:26. Per la seva banda, en Jordi, va poder finalitzar la seva primera Mitja Marató, malgrat les nombroses “rampes” que va patir des del km 17,5, establint un temps final de 02:59:18 quedant en la posició 237. Destacar la presència també, i complint formidablement les tasques de “llebre”al Jordi, d´un altre fondista, l´Albert Torres. (Moltes gràcies Albert!)