29 d’abril 2013

27.04.2013 Maratón de los Monegros

El passat dissabte 27 d´abril es va celebrar a localitat aragonesa de Sariñena, l´edició 12+1 de la Marató dels Monegros, organitzada amb gran èxit per Orbea i l´Ajuntament de la citada localitat aconseguint una participació de més de 3.500 ciclistes. Com ja va sent habitual, el format de la cursa presentava dos recorreguts, la Marató de 115 km i la Mitja de 79km. La mala climatologia dels darres dies finalment va remetre i la jornada tant per la Marató com per la Mitja va ser presidida pel Sol però també per un gran enemic dels ciclistes, el vent, que va fer més èpics els 115 i 79 km dels recorreguts, així com també la presència, en alguns trams, del fang acumulat per les darreres pluges caigudes sobre el terreny.

Moments abans de la sortida

El guanyador de la Marató va ser Baltasar Cuesta amb un temps final de 03:49:23 i a la Mitja, fou Juan Martínez qui s´endugué el triomf amb un temps final de 02:56:45.

Imatge espectacular durant la cursa

En representació del nostre club, va ser-hi present en Jordi Huertas establint un temps de 05:30:47  per completar els 115km de la Marató quedant en la posició 1223. En declaracions seves, destacava haver pagat car haver sortit a un ritme fort, fet que li va suposar perdre moltes poscions des del km 70, arribant molt cansat a meta però content d´haver aconseguit un nou repte. Enhorabona Jordi!

05:30:47 Jordi Huertas posició 1223