25 d’abril 2013

14.04.2013 Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme

Mohamed Benhmbarka (Runnersworld Tarragona) i Hasna Bahom (CA La Sansi) amb uns temps de 01:06:07 i 01:18:47 respectivament, van ser els guanyadors de la 5a edició de la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme que es va celebrar el passat diumenge 14 d’abril, en un circuit planer que va transcòrrer pels municipis de Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar. Tots dos venien de guanyar, el diumenge anterior, la popular cursa del Corte Inglés de Barcelona. En aquesta ocasió, no obstant, no es va poder superar el rècord de l´edició passada que va establir l´atleta Roger Roca, quedant-se a tan sols 4 segons.

Instants abans del tret de sortida

Benhmbarka entrant a meta

Destacar també que, tot i no superar el rècord en participació de l´edició passada, es va arribar a la xifra prou respectable de gairebé 1.500 corredors.

En representació del C.E. Fondistes de Vilassar de Dalt, dos representants, la Carme Rueda, que va quedar en una 1144ªposició amb un temps de 02:10:20;  i en Josep Cros, que es mostrava content amb la seva marca (01:42:05, posició 478) i destacava la presència de la calor i de vent en contra a la part final del recorregut. Enhorabona als dos!

01:42:05 Josep Cros
02:10:20 Carme Rueda