25 d’abril 2013

14.04.2013 Duatló de Sant Celoni



  Oriol Mayneris amb un temps de 01:25:15, va ser el primer guanyador de la 1ª duatló de muntanya de Sant Celoni, celebrada el passat diumenge 14 d´abril i organitzada pel Club Triatló Sant Celoni. Més de 150 participants hi van prendre part i va transcòrrer per paratges del Montnegre i de Santa Maria de Palautordera. La prova, a més, es va veure acompanyada pel dia primaveral que va facilitar la pràctica esportiva.

Els duatletes, escoltant el "briefing" abans de la sortida

El box amb les bicis preparades per fer la transició 

  Els participants van començar la prova al pavelló del Sot de les Granotes havent de còrrer 5 km per un tram asfaltat de 800 metres abans d'entrar al bosc per la Font dels Enamorats, a Santa Maria de Palautordera, en un circuit planer i ràpid.

  Els duatletes, després d'aquesta primera prova, van haver de fer 19 km en bicicleta de muntanya per la zona d'Olzinelles passant per Can Draper i altres indrets del parc natural del Montnegre; per acabar amb una altra volta corrents de 2,5 km, similar a la del primer tram.


  En representació del C.E. Fondistes de Vilassar de Dalt, un únic representant, en Jordi Huertas, que s´estrenava en aquesta nova modalitat amb un bon resultat: 21ª posició de la general, amb un temps final de 01:38:05. Enhorabona Jordi!

En Jordi en els primers 5 km corrents

En Jordi en un dels trams amb la BTT
Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com