16 d’abril 2013

12.04.2013 Presentació Oficial del Vilatrail


El passat divendres 12 d’abril, es va dur a terme, a la sala de plens de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, la presentació oficial del Vilatrail.
  L’acte va ser presidit per representants polítics del poble, l’alcalde Xavier Godàs, els regidors Ferran Lorca, Benet Oliva, Francesc Solà i la regidora d’esports, l´Imma Ninet, la qual va agrair al C.E. Fondistes de Vilassar de Dalt la iniciativa de celebrar una prova esportiva de gran nivell com és el Vilatrail. Durant l’acte, els membres del Club varen explicar tot el que havia comportat l’organització d’aquest esdeveniment, així com la visualització del vídeo promocional del Vilatrail i finalment el lliurament de la samarreta oficial de la cursa a l’alcalde Xavier Godàs, el qual es va comprometre a participar-hi en la propera edició. Tanmateix es va voler agrair, l’extraordinària resposta per part de negocis i comerciants de la zona, el suport d’entitats locals com l’associació Vilassar de Dalt contra el Càncer o la Secció de Muntanya de la Massa i també a particulars que farien de voluntaris durant la cursa, i com no, l’agraïment especial a l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, que en tot moment va donar facilitats per donar fluïdesa a l’organització d’aquest esdeveniment.
 La regidora d´esport, Imma Ninet, fent el seu discurs.

 En Jotaeme durant la seva intervenció.

En Karli Puig durant la seva exposició.
  I ja per anar concloent la crònica, des d´aquestes línees es vol agrair el paper dels més implicats, dels que s´han fet un fart de “currar”, i que, bàsicament, gràcies a ells, avui podem dir que tenim el Vilatrail! A tots ells, moltes gràcies per tot!: Fran Izquierdo, JM Fernández, Bruno Puighermanal, Karli Puig i Paco del Moral.
 En Paco i en Fran, mostrant als assistents la samarreta oficial del Vilatrail

l´Alcalde Xavier Godàs, amb la samarreta del Vilatrail
 Tampoc ens agradaria acabar sense donar les gràcies a totes les entitats, empreses i persones col-laboradores intervinents en aquesta aventura  i que finalment enumerarem una a una, com tampoc, a tota la resta d´integrants del C.E. Fondistes de Vilassar de Dalt que, per poc que sigui, han posat el seu gra de sorra per tal de que el Vilatrail sigui avui una realitat; a tots ells, moltes gràcies! Entitats, empreses i persones col-laboradores:
Centre Dental Clapés
Ròtula
Fotològic-Trilògic
Fid
Natural Ambients
Spiridon
Ròtuls G2
Sempre pel Pèls
Bicicletes Corriol
Hoko
Podobio
Fruites Campins
Fisioteràpia Violeta Blázquez
RieraNet
Café Café
Electrodomèstics Cadena Master Roser Baylach- Lampisteria Boquet’s
Coca Cola- Cobega
Can Matías Bar Zamora
Entrenament del Benestar
Patric Perruquer
Solid Engeenering
Tanit
Yelo So i Llums
Forn Cros
Denis Perruquer
Osteopatia Vilassar de Dalt
Llavors i Patates Pere Lloveras Casanovas
Clínica Dental Vilassar
Llibreria Can Xinxeta
Café de la Plaça
Powergym
Colibrí
Panxing
Bar Oasis
Espofis
Temps Esports
Revista Marathon
Roger’s
Marina Trail
Clàudia Izquierdo
Atabalades
Javi Delgado
i Raül Torres

1 comentari:

Josep Cros ha dit...

Moltes felicitats i moltes gracies per la feina que heu fet, gaudir de fer gaudir als altres mostra la vostra enorme personalitat i l'estima vers l'esport.
Franki i tot l'equip,moltes gracies

Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com