10 de febrer 2013

Mitja Marató de Granollers. 3 febrer 2.013.


Com ja és tradicional, el primer diumenge de febrer va tenir lloc una de les grans fites esportives de l'any, la Mitja Marató de Granollers, la més multitudinària de tot l'Estat, una de les millors organitzades i una de les que presenta un dels millors cartells, plè d'estrelles internacionals com acostuma a passar any rere any.
Amb més de 10.000 participants la Mitja va ser de nou el punt de trobada  de la majoria de runners de Catalunya amb atletes de nivell, com l'atleta Carles Castillejo, com l'actual campió olímpic a Londres 2.012, l'ugandès Stephen Kiprotich, i tot el sèquit d'atletes africans que li acampanyaven.
Entre els milers de participants hi havia un representant del CE Fondistes Vilassar de Dalt, l'Albert Vives, qui feia la seva 2ª mitja marató en tant sols 8 dies.

 El clàssic perfil longitudinal de la Mitja de Granollers, pràcticament simètric amb la pujada fins la Garriga i la baixada de nou a Granollers.

Imatge dels carrers de Granollers a petar de públic i corredors. ¡10.000 participants!

La Mitja va ser molt ràpida com és habitual, el perfil i la contrastada qualitat internacional dels participants fan que aquesta cursa trepidant sigui interessant tant pels corredors com pel públic que també omplia els carrers i carreteres de Granollers, les Franqueses i la Garriga amb ànims incessants.
Al capdavant de la cursa manaven els atletes africans, però entre tots ells podiem trobar un grandíssim i sorprenent Carles Castillejo, qui va disputar fins l'últim metre la victòria al recent campió olímpic Stephen Kiprotich aconseguint el rècord absolut de Catalunya fixant una marca estratosfèrica de 1:01:18, tant sols 3 segons més que l'ugandès, guanyador amb 1:01:15.
En la categoria femenina la guanyadora va ser l'atleta kenyana Jebichi Yato, amb una marca de 1:14:24.

Pel que respecta el nostre company, va aconseguir rebaixar la millor marca del Club d'aquesta temporada aconseguida feia només 8 dies a Terrassa. Aquest va ser el seu resultat:

1:51:19 Albert Vives Mitja d'Or

Moltes felicitats!

Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com