11 de febrer 2013

Dinar anual del Club. 3 febrer 2.013.

 El passat diumenge 3 de febrer els companys i companyes del CE Fondistes Vilassar de Dalt ens vam reunir al Restaurant Cal Senyor per celebrar el dinar anual de germanor, amb les nostres famílies i en un ambient de gran cordialitat i amistat.
Unes 30 persones vam poder disfrutar no només del dinar sinó també de la companyía, de les històries, dels projectes futurs per venir...
Vam aprofitar també per fer una repassada de tot el que vam aconseguir a nivell esportiu, els èxits de tots i les actuacions més destacades, donant la benvinguda als nous socis i fent entrega dels guardons als millors del 2.012 en reconeixement a la seva trajectòria.

Una de les taules de l'àpat, en un ambient molt i molt familiar.

 Un altre sector del restaurant amb bona part dels assistents.

També vam tenir moments per felicitar l'aniversari a Paco del Moral.

Els guardonats: Javi Delgado (millor 10 mil), Karli Puig (millor 5 mil i millor mitja marató), Bruno Puighermanal (campió de Copa), Dolors Sala (millor 5 mil, millor 10 mil, millor mitja marató i campiona de la Lliga femenina), Mª Antònia Camacho, qui va recollir els premis en nom d'Albert Vives (millor triatleta) i Rob Lunn (millor marató), i Fran Izquierdo (campió de la Lliga i de la Ultracopa). Enhorabona a tots!
Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com