10 de febrer 2013

Yeticursa Hivernal de l'Espelt. 3 febrer 2.013.

El passat diumenge 3 de febrer va tenir lloc a la petita localitat de l'Espelt, propera a Igualada, la Yeticursa Hivernal de l'Espelt, dins de la Lliga el Yeti de l'Anoia.
Amb un exigent recorregut, la cursa va transcorre al llarg de 15 kms, acumulant un total de 1.785 m de desnivells, sense dubte una prova de gran nivell i duresa.

L'exigent perfil longitudinal de la cursa.

Representant el CE Fondistes Vilassar de Dalt hi van participar Javi Delgado i Carlos Martin, atletes del Spiridon Team que també formen part de la nostra entitat.
Tots dos van tenir una destacadíssima actuació, Carlos va aconseguir un molt i molt meritori 10è lloc en la classificació mentre que Javi va ser el clar guanyador de la cursa, parant el rellotge de meta amb un temps de  poc més d'una hora i 16 minuts. En categoria femenina la guanyadora va ser l'atleta Mavi Gil Rafart, fent un registre de 1:38:45.
 Javi Delgado para el seu rellotge arribant com a primer a la línia de meta.

Javi Delgado i Carlos Martín recullen al podi els seus merescuts trofeus.