28 de desembre 2012

Mitja Marató de Vilanova i la Geltrú. 16 desembre 2.012.


 1.100 corredors van participar en la Mitja Marató Ciutat de Vilanova el passat diumenge 16 de desembre, en un matí assolejat que va permetre als participants gaudir d'una interessant matinal atlètica pels carrers de Vilanova i la Geltrú, amb la tradicional incursió pels molls del Port de la capital del Garraf, i els divertits tobogans del sector d'anada i tornada per la carretera de Cubelles.
El CE Fondistes Vilassar de Dalt va estar repressentat per Pepe Cros, un dels nostres atletes més veterans que hores d'ara torna a mostrar un gran moment de forma.

 Pepe, passant com una centella al costat d'alguns dels corredors a poc de començar la cursa.

La Mitja de Vilanova sempre resulta dura pels corredors. Acostuma a fer bastant fred en aquesta època de l'any, i sobre tot, el sector de la carretera de Cubelles fa patir molt als participants, amb una contínua successió de tobogans trenca-cames i trenca-ritmes.
Tot i així, el nostre company va tornar a demostrar que es troba en una excel.lent progressió, aconseguint un registre molt i molt meritori.
Al capdavant, els atletes Xavier Torrades, amb una marca de 1h 11m 17s, i Hasna Bahom, amb 1h 20m 12s, es van imposar arribant primers a les pistes de tartam de Vilanova.

Pepe, a punt de creuar la línia de meta ubicada a dins de les Pistes d'Atletisme de Vilanova i la Geltrú.

Aquest va ser el resultat del nostre company:

1:45:02 Pepe Cros

Moltes felicitats!
Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com