28 de desembre 2012

Cursa Arcs Aguilar de Segarra. 9 desembre 2.012.

Dins del Circuit Arcs de curses de muntanya, el passat 9 de desembre es va celebrar la Cursa d'Aguilar de Segarra, interessant proposta trail de 16 kms de recorregut amb un perfil molt exigent, amb 1.800 m de desnivells totals acumulats.
Més de 200 atletes van voler participar en aquesta prova, entre ells Javi Delgado, corredor del Spiridon Team que també pertany al CE Fondistes Vilassar de Dalt.

Els corredors es posicionen en els primers trams.

Des del primer moment el nostre company va ocupar les primeres posicions, en una dura lluita amb en Josep Viñas. De mica en mica tots dos es van anar distanciant de la resta de corredors.

Javi, pujant el primer sector de corriol.

Concentrat al terra, Javi baixa intentant deixar enrere als seus rivals.

En Javi, exhibint estil en una altre de les baixades de la Cursa d'Aguilar de Segarra.

Finalment, en Javi va aconseguir el 2n lloc de la classificació, resultat excel.lent en aquesta prova del Circuit Arcs, només 1 minut per darrere de Josep Viñas, guanyador amb un temps de 1h 17m 13s.

El podi de la Cursa Arcs Aguilar de Segarra, amb Javi Delgado segon.