28 de desembre 2012

Marató de Castelló. 9 desembre 2.012.


El passat 9 de desembre es va celebrar la 3ª edició de la Marató de Castelló, prova que va reunir uns 1.700 atletes entre els quals hi havia un representant del CE Fondistes Vilassar de Dalt, en Rob Lunn, atleta que debutava en aquesta especialitat reina de l'atletisme de fons.

 En Rob, de negre, a la dreta de l'imatge.

No cal dir que la marató de Castelló ofereix un perfil molt planer i propici per aconseguir bons registres. A més, la bona temperatura d'aquesta època de l'any també va fer que tothom estiguès en bones condicions de disputar una marató que cada any va a més.

El nostre company va fer una cursa molt intel.ligent, el seu objectiu inicial era baixar de 3h 10m, fent la primera mitja en 1h 33m i la 2ª, aguantant molt bé el ritme a la tornada del Grao de Castelló, la va completar en un temps molt similar, 1h 34m, avançant en aquest sector a més de 70 corredors.

 En Rob (566), concentrat pels carrers de la capital de la Plana.

Al capdavant de la cursa, amb la presència destacada del veterà Martin Fiz, els guanyadors van ser els atletes kenyans Simon Kamama, amb un registre de 2h 11m 32s, i Leah Jerotich, amb 2h 42m 14s.
En Rob per la seva part va aconseguir acabar en el lloc 266 dels 1.700 participants, aconseguint en el seu debut en la marató la millor marca de l'any, Marató d'Or, en aquesta distància entre els atletes del nostre CE Fondistes Vilassar de Dalt.

Rob Lunn entrant a meta en el seu debut en la prova reina de l'atletisme.

Aquest va ser el resultat del nostre company:

3:07:30 Rob Lunn Marató d'Or

Moltes felicitats!
Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com