28 de desembre 2012

Mitja Marató de Muntanya de l'Ardenya. Santa Cristina d'Aro. 8 desembre 2.012

El passat 8 de desembre va tenir lloc la 3ª edició de la Marató de Muntanya de l'Ardenya, amb un gran èxit de participació en els 4 recorreguts que ofertava l'organització, de 10, 21, 42 i 63 kms.
A la prova de mitja marató, amb 1.800 m de desnivells acumulats, hi van participar prop de 400 atletes, entre els quals hi eren en Bruno Puighermanal i en Fran Olivé, els representants del CE Fondistes Vilassar de Dalt.

Bruno Puighermanal i Fran Olivé, els representants del CE Fondistes Vilassar de Dalt a Santa Cristina d'Aro.

La cursa va resultar molt ràpida. Tots els corredors van voler aprofitar el sector inicial, molt planer, per posicionar-se adequadament de cara a la pujada per l'estret corriol dels Carcaixells d'en Dalmau.
Un cop a dalt s'havia de carenejar una mica abans d'agafar una ampla i llarga pista que acabaria de col.locar a cada corredor al seu lloc.

Fran Olivé, baixant cap a meta.

El sector final, amb una llarga baixada, serveix per retallar temps i aconseguir que les marques en aquesta mitja de muntanya, tot i els seus 1.800 m de desnivells acumulats, siguin molt bones.
Oscar Carrasco, amb un temps de 1:30:20, i Isabel Cabrera, amb un registre de 1:54:56, van ser els guanyadors d'aquesta mitja de muntanya. Els nostres companys, però, van aconseguir aquests resultats: