28 de desembre 2012

Cursa Arcs Callús. 23 desembre 2.012.

Nova prova del Circuit Arcs de curses de muntanya, aquest cop la Cursa de Callús, que va tenir lloc el passat diumenge 23 de desembre en aquella localitat del Bages.
Un total de 220 atletes hi van participar, entre els quals hi eren Javi Delgado i Carlos Martín, corredors del Spiridon Team que també formen part del CE Fondistes Vilassar de Dalt.
El sinuós i exigent recorregut, de 12 kms amb 1.300 m de desnivells acumulats, va posar a prova a tots els participants, en un matí assolejat i fresc ideal per gaudir de la muntanya.

Els corredors a punt de sortir.

Javi Delgado va sortir a per totes.

Carlos Martín al sector inicial de la cursa.

Javi, imprimint estil.

Els nostres companys van sortir decidits a assolir els seus objectius, Carlos intentava quedar entre els 20 primers i Javi apostant amb la seva força i tècnica per la victòria.

Carlos, lluitant pel top 20.

Javi, en una nova demostració de tècnica i força.

Carlos, concentrat en la baixada.

Javi, el millor escalador... i baixador.

Carlos, afanyant-se als últims metres de la pujada.

Finalment tots dos ho van aconseguir. En una cursa enmarcada dins del Circuit Arcs, amb molta rivalitat i competència, Carlos va quedar en un molt meritori 20è lloc de la classificació. Javi va donar un cop d'efecte a la classificació del Circuit Arcs imposant-se en Callús als seus rivals, treient-hi més d'un minut als 2n i 3er classificats.
En la categoria femenina la guanyadora va ser la Laia Andreu, amb una marca de 1h 7m 32s.

Els guanyadors de Callús, Laia Andreu i Javi Delgado.

El podi masculí de la Cursa Arcs de Callús, amb Javi Delgado, Jordi Sánchez i Xevi Vidal arribats a meta per aquest ordre.