04 de novembre 2012

Cursa de la Dona. Barcelona. 28 octubre 2.012.

El passat 28 d'octubre va tenir lloc a Barcelona la tradicional Cursa de la Dona,  dins del circuit estatal d'aquesta cursa solidària que aquest cop va aplegar 15.000 dones a la capital catalana.
Amb sortida i arribada en el incomparable marc de l'Avinguda Maria Cristina, i amb un recorregut molt planer de 6,3 kms al llarg de l'Avinguda del Paral.lel, les corredores van poder disfrutar d'una 8ª edició fresca i plena d'emoció.
La cursa la va guanyar de manera clara l'atleta internacional Lídia Rodríguez, millor fondista catalana de l'any passat.
Representant el nostre Club hi van participar 2 corredores la Dolors Sala i la Elena Aragonés, totes dues en un excel.lent estat de forma en aquest moment de la temporada, acabant en les posicions 20 i 52 respectivament de les seves categories.

Dolors, al mig de l'imatge i dorsal 13.647, arribant a meta.

Elena, a l'esquerra, parant el crono a meta.