04 de novembre 2012

1ª Marató de Muntanya de Catalunya. Cursa Mitja Marató de Muntanya. Sant Llorenç Savall. 28 octubre 2.012.

El fred i el fort vent van ser els grans protagonistes de la 18ª edició de la Primera Marató de Muntanya de Catalunya que va tenir lloc el passat diumenge a la localitat de Sant Llorenç Savall, al Vallès Occidental.
Prop de 600 participants es van presentar a la prova de Mitja Marató, de 21,3 kms de recorregut i 1.740 m de desnivells totals acumulats, entre els quals hi eren 2 corredors del CE Fondistes Vilassar de Dalt, Karli Puig i Francesc Sabio.

Els perfils longitudinals de les 2 proves principals, la Marató i la Mitja Marató, totes dues de gran nivell d'exigència i tècnic.

La Mola, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, testimoni indiscutible d'aquesta cursa.

El fort vent i les baixes temperatures en el moment de la sortida, +3ºC, no van facilitar gaire les coses al gruix dels corredors, tot el contrari, van patir molt al llarg del circuit. Els nostres companys tampoc no van quedar lliures d'aquest entrebanc però van poder mantenir-se sense més problemes entre els primers 100 classificats.