15 de novembre 2012

Burriac Xtreme. 11 novembre 2.012.

El passat diumenge va tenir lloc  la cursa de muntanya Burriac Xtrem, de 28 kms de recorregut i 2.700 m de desnivells totals acumulats, pel sector de muntanya del terme d'Argentona i pels voltants del Castell de Burriac.
Prop de 500 corredors es van reunir a Argentona per disfrutar d'una de les propostes més atractives i exigents del calendari de curses per muntanya, bona mostra és que es tractava del Campionat de Catalunya Individual de Curses per Muntanya. Representant el CE Fondistes Vilassar de Dalt hi van participar Cesc Sabio, Karli Puig, Jotaeme Fernández i Javi Delgado, atleta del Spiridon Team que també forma part de la nostra entitat.

Cesc, Karli i Jotaeme, abans de la sortida, amb d'altres atletes vilassarencs, com en Toni Loire (de negre a l'esquerra) i las Marta Farré (de blau a la dreta).

L'exigent perfil longitudinal de la Burriac Xtrem d'aquest any, amb un total de fins a 10 pujades, destacant l'agulla de pujar i baixar el Castell de Burriac.

La cursa va ser molt dura, amb molts corredors patint a cada pujada i baixada, sense opció ni marge al traçat per poder recuperar. L'alt nivell de participació va fer que el ritme fos a més molt alt i ràpid.
Al capdavant de la cursa Javi Delgado lluitava per un lloc al podi del Campionat de Catalunya mentre que la resta de companys intentaven avançar posicions. Karli, però, va haver de retirar-se de la cursa a causa d'una lesió plantar de feia dies de la que no va poder recuperar-se.