20 de novembre 2012

Marató del Montseny. 11 novembre 2.012


 El passat diuemege 11 de novembre va tenir lloc a Sant Esteve de Palautordera la 2ª edició de la Marató del Montseny, cursa de 42 kms de recorregut i 5.400 m de desnivells totals acumulats al Parc Natural del Montseny, amb 2 pujades de primer nivell als cims emblemàtics d'aquella muntanya, el Matagalls, les Agudes i el Turó de l'Home.
Representant el CE Fondistes Vilassar de Dalt hi van participar Bruno Puighermanal i Fran Izquierdo, que junt amb els restants 530 participants no van paraven de mirar el cel davant de la previsió de pluges, pluges que van apareixer però no de la manera violenta de l'any anterior.

 Bruno i Fran poc abans de començar la marató.

 Moments previs a la sortida, amb el corresponent minut de silenci en homenatge a la Teresa Farriol.

La cursa presentava un bon nivel de participants i això va provocar que fos bastant ràpida des de l'inici. Bruno va agafar un bon ritme en ek primer sector de mitja pujada, mentres que Fran va voler reservar forces.

 Els corredors passant pels boscos grocs a prop de Fontmartina.

La pujada de 800 m al Matagalls va seleccionar al pelotó de cursa. Molts es van quedar sense força i van plegar o arribar fora de temps al control de Sant Marçal. Tant Bruno com Fran hi van passar sense cap problema.

 Espectaculars vistes entre els núvols en la pujada al Matagalls.

La segona pujada forta, a les Agudes, va acabar de posicionar a tots els corredors, els nostres fregant el límit de temps al Turó de l'Home, on ja van arribar junts i des de on van començar una fenomenal baixada cap a Sant Esteve de Palautordera.

 Espectaculars vistes del Montseny des de la cresta de les Agudes i el Turó de l'Home, que també formava part del recorregut.

Però als últims kms Bruno no va poder mantenir el ritme i Fran va marxar, acabant, això sí, tots dos dins del marges fixat finalment per l'organització.

Al capdavant de la classificació es van imposar Marc Carós, amb un temps de 4 hores i 15 minuts, i en dones Sofía García, amb un registre de 5 hores i 30 minuts.

 Fran, entrant a meta.

 Bruno, amb enorme alegria entrant com a finisher a meta.

Els nostres companys al taulell electrònic dels arribats a meta.
 
Aquests van ser els resultats dels nostres companys:
 
8:07:22 Fran Izquierdo
8:09:35 Bruno Puighermanal
 
Moltes felicitats a tots dos!
Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com