08 de desembre 2011

Mitja Marató de Mataró. 4 desembre 2.011.

El passat diumenge va tenir lloc la Mitja Marató de Mataró, la mitja de la nostra comarca del Maresme, una cursa que, tret de les curses de Sant Silvestre de Cap d'Any, pràcticament dona per acabada cada temporada.
Bona organització, bons regals, fenomenal ambient de corredors de fons a la sortida del Parc Central, i enguany bon clima, assolellat i sense el vent que acostuma a fer als llargs sectors del Passeig Marítim.



Cap de la cursa al Passeig Marítim de Mataró.

Bona representació del CE Fondistes Vilassar de Dalt amb la participació de 4 dels nostres atletes, Diego, Pepe i els Alberts. Tots ells van intentar fer-ho, com sempre, lo millor posible.
Cal destacar la competició de l'Albert Torres, qui portava un rigurós pla d'entrenos, fruit del qual va resultar el seu excel.lent registre tot aconseguint fer la seva millor marca personal per segon any consecutiu en aquesta ciutat.


L'Albert Torres, amb una bona preparació i estratègia de cursa, va poder superar el crono i la pujada de l'últim kilòmetre per baixar la seva millor marca en la distància.

Aquests van ser els seus resultats:
1:30:43 Albert Torres Millor Marca Personal
1:38:43 Diego García
1:51:45 Albert Vives
1:52:56 Pepe Cros

Moltes felicitats!
Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com