03 de desembre 2011

La 88 Jean Bouin. Barcelona. 27 novembre 2.011

El passat diumenge va tenir lloc a la Ciutat Comtal, la 88ena edició de la cursa més antiga de tot l'Estat, la Jean Bouin.
12.500 atletes competint en diferents categories, 10.000 d'ells a la cursa Open, entre els quals hi havia una bona representació del C E Fondistes Vilassar de Dalt amb 6 atletes participants: Mª Antònia, Dolors, Albert, Jaume, Jordi i Karli.
El matí, assoleiat però fresc, va permetre disfrutar de la matinal atlètica per excel.lencia sense haver de passar el fred habitual en aquesta prova.
Els nostres corredors van assolir bones marques, alguns acostant-se bastant als seus millors registres personals, demostrant que la temporada ha començat amb bon peu. Els punts aconseguits en aquesta cursa i els que encara queden per disputar-se a d'altres acabaran per configurar les classificacions de la temporada 2.011, a punt de finalitzar.

Karli, de blau i a l'esquerra, va estar a punt de batre, per pocs segons, la seva millor marca personal.

Dolors, de negre i al centre, control.lant l'alt ritme als últims metres de la prova.