17 de gener 2010

Mitja Marató de Sitges. 10 gener. 09

El passat diumenge es va donar el tret de sortida al nou any atlètic pel que fa referència a la competició pels integrants del nostre club, i com cada any, aquest tret de sortida té lloc a la Mitja Marató de Sitges, tradicional cursa del calendari on sempre tenim representants.
Enguany, però, només es van acostar a la vila del Garraf en Karli i en Fran, gaudint juntament amb més de 2.400 corredors d'un matí assolellat i sense vent, ideal per a la pràctica de l'esport, tot i que a primera hora del matí la temperatura era molt baixa: 0ºC.
.
Fran i Karli, moments abans de la cursa, preparats per intentar aconseguir els seus objectius.
.
Degut a obres al casc urbà de Sitges l'organització havia previst canvis en el recorregut de la prova, però malauradament aquest recorregut presentava errades en el seu amidament, sobre tot entre els kms 1 i 2, amb la qual cosa tots els corredors van patir entre 1 i 2 minuts de temps afegit a la seva arribada a meta. Greu errada que esperem no es torni a repetir en una cursa de tant prestigi i que aquesta vegada han intentat arreglar publicant classificacions oficials compensades als 21.097 metres teòricament reglamentaris.
.
Fran (2238) buscant posicionar-se a la recta de sortida.
.
Malgrat tot, els nostres companys van intentar mantenir els seus ritmes de competició, quelcom una mica difícil a la zona de l'esglesia on una forta pujada per un carrer empedrat trenca el ritme dels atletes, un altre defecte d'una cursa que abans no presentava el pas per aquest accidentat barri de la vila.
.

Karli (samarreta blava) acoplat a un grupet que marcava un ritme molt alegre.
.

Com la resta de corredors, els nostres atletes van enfilar el llarg Passeig Marítim de Sitges, accelerant als últims metres per intentar rebaixar al màxim el seus registres.
.

Karli (centre) passant per la línia de meta.

.
Aquests vàren ser els seus resultats:
1:29:18 Karli Puig Mitja d'or
1:41:36 Fran Izquierdo

Moltes felicitats.

D'aquesta manera, després de la 1ª cursa de l'any, Karli és el primer corredor classificat a la lliga.

Els següents reptes importants pels atletes del nostre club passen per la Mitja de Granollers (7 de febrer) i la Marató de Barcelona (7 de març). ¡Ànims a tots!
Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com