26 de gener 2010

Marxa de Muntanya l'Olivera de Cabrils. 24 gener 2.010

Aquest diumenge ha nascut una nova prova esportiva i molt a prop de Vilassar de Dalt, a Cabrils, on ha tingut lloc la 1ª edició de la Caminada Popular per Muntanya de Cabrils.
Amb una organització motivadora i emprenedora, amb ganes i il.lusió, aquesta senzilla prova s'ha desenvolupat pels camins i corriols de la Serra de Marina als termes de Cabrils i Òrrius, amb pujada directa al Coll de Porc, passant després pel Bosc d'Òrrius i tornada a Cabrils per la Pista de la Carena i baixada final pel camí de l'Hípica: 9 kms per un recorregut molt agradable, variat i de vegades tècnic.
Representant el nostre Club hi han anat en Karli i en Fran, entre 350 participants, fent una bona cursa tot i que el nivell dels participants no era gaire alt.
.

Karli, en una de les pujades cap el Coll de Porc.
.
Els nostres companys es van col.locar al capdavant a la meitat de la pujada inicial, conservant aquesta posició fins arribar a la meta de Cabrils.
.
Fran, baixant des de la Roca d'en Toni cap a Cabrils.
.
Karli i Fran, després d'haver arribat junts i en primer lloc a la meta.
.
Enmig de la seva preparació de cara a la Marató de Barcelona, els nostres corredors es van imposar en aquesta modesta, però atractiva, prova de muntanya a la qual desitgem continuïtat durant molts anys per la seva bellesa.

Aquests han sigut els seus resultats:
1:05:15 Karli Puig 1er classificat
1:05:15 Fran Izquierdo 1er classificat
Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com