21 de març 2009

Mitja Marató Barcelona- Costa Maresme- Calella. 15 març 09

A la localitat de Calella, a la nostra comarca del Maresme, es va celebrar la Mitja Marató Costa de Barcelona- Maresme, prova pilot per organitzar dos grans esdeveniments esportius: el "Half Ironman" i l' Ironman que tindràn lloc en aquesta població d'aquí a pocs mesos.

El recorregut de la cursa, al llarg dels municipis de Calella, Pineda, Santa Susanna i Malgrat de Mar, es presentava completament pla, pels camins agrícoles de la comarca i els carrers comercials i turístics d'aquestes localitats, amb força ambient de públic animant als més de 1.000 atletes participants, entre els quals hi havia una delegació del Club d'Atletisme de Vilassar de Dalt: Jaume Guitart, Fran Izquierdo i Jordi Tierz.
.

Jaume, Fran i Jordi, somrients, abans de la cursa.

Matí molt assolellat amb bona temperatura a la sortida però que va començar a pujar de seguida, i fort vent en contra des del punt de tornada a prop de Palafolls fins a Calella, per la qual cosa els corredors van patir molt a la segona part de la cursa.

Tot i així els nostres atletes van poder fer una meritòria competició, en una mitja marató plena d'atletes dels clubs més populars de la comarca.

Aquests vàren ser els seus resultats:

1:45:58 Fran Izquierdo

1:47:52 Jordi Tierz

1:54:38 Jaume Guitart

Enhorabona a tots.

Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com