06 de març 2009

Marató de Barcelona. 1 març 09.


Després de durs mesos d'entrenaments, en els quals part dels nostres atletes han caigut lesionats, per fí va arribar la Marató de Barcelona, amb la presència de només 3 dels nostres maratonians: Karli Puig (7ª Marató), Dolors Sala (3ª) i Jotaeme Fernández (debutant).

Karli, Dolors i Jotaeme.


Enmig de la millor Marató de Barcelona de l'història, amb més de 9.000 participants, els nostres atletes van lluitar de debò en aquesta mítica prova, la reina de totes les curses, només per aquells que siguin capaços de desafiar-se a sí mateixos.

Corredors solidaris amb el projecte Aide et Action, acompanyants i animadors, abans de la sortida.

En un matí ideal per a la pràctica de la cursa a peu, fresc i pluvisquejant al llarg dels més de 42 kms, els atletes van anar deixant passar els quilòmetres, mantenint els seus ritmes i afrontant amb totes les seves forces els seus últims quilòmetres.

En Jotaeme i la Dolors, passant pel km 10,5.
.
Karli, de blau, al km 27,5 (Torre Agbar).
.

La Elena es va afegir al km 25 per acompanyar la Dolors i en Jotaeme fins a la meta.
.
En Karli saluda aixecant el braç a la línia d'arribada.
..
La Dolors, acompanyada per l'Elena, entrant a meta després de 42,195 kms.

..
Molt bé en Karli, qui no va poder entrenar gaire durant els mesos anteriors, però que va acabar fent una meritòria marca. Fantàstica la Dolors, qui va fer la seva millor marca en la distància. Y fenomenal en Jotaeme, debutant en marató, fent un registre sub 4 hores. Enhorabona i felicitats a tots tres. Aquests van ser els seus resultats:

3:38:00 Karli Puig Marató d'or

3:54:21 Dolors Sala Marató d'or i millor marca personal

3:54:31 Jotaeme Fernández Debut i finisher
.
.
Després de la Marató de Barcelona les classificacions del club queden així:
La lliga:
1er: Karli Puig 41 punts
2n: Diego García 30 punts
3er: Jotaeme Fernández 24 punts
1ª: Dolors Sala 20 punts
La copa:
1er: Karli Puig 5 punts

5 comentaris:

karli ha dit...

Felicitats al debutant JM, el Marquès de Vilassar de Dalt, debut i amb molt bon crono. Tambè per a la Dolors, kina màkina!!! no te limits akesta tia?
Aprofito per animar a tots els atletes del club què per poc que puguin encara que no estiguin en un excel.lent estat de forma, que participin en akesta marató doncs l'han deixat espectacular!!

Fran ha dit...

Felicitats als nostres 3 campions!!!

Joan Josep ha dit...

Felicitats a tots 3 per les vostres curses. A Jotaeme, baixar de les 4 hores debutant no és gens fàcil. A la Dolors, que ja en te 3 al sarrò, i al Karli, que és un "exemple" d´optimització d´entrenos.

Arreveure.

Anònim ha dit...

Encara que els entrenaments van ser durs, la cursa va mereixer la pena. Esperem mes particpació en properes edicions. I gracies a tots de la meva part pel vostre suport. Dolors.

Karatekoud ha dit...

Bonjour,

Félicatations et bravo pour votre marathon !
Merci beaucoup d'avoir participé à l'inititiave Corer por un futuro mejor. Ce montre que nous pouvons être unis à travers la course à pied pour faire évoluer le monde.

Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com