30 de març 2009

Mitja Marató de Montornès del Vallès. 29 març 09

Molt a prop de Vilassar de Dalt, a l'altre vessant de la Serra de Marina, s'ha celebrat la Mitja Marató de Montornès del Vallès, prova molt apreciada pel conjunt dels corredors populars de les comarques barcelonines, tant és així que només 4 dels nostres atletes van poder fer les seves inscripcions abans d'esgotar-se'n en pocs dies.

D'aquesta manera, Jesús, Raúl, Karli i Fran van poder participar, juntament amb 2700 atletes, en una cursa marcada per l'amenaça de pluja però sort que finalment no va passar i es va quedar un matí fresc i sense vent, ideal per a la pràctica de l'esport.
.
Jesús, Raúl, Fran i Karli (acompanyats pel també atleta vilassarenc Bruno) minuts abans de començar la cursa.

Aquesta cursa, amb perfil de pujada fins a la meitat de la prova situada a la Roca del Vallès, facilita l'obtenció de bones marques si els atletes marquen un bon ritme de pujada i intenten retallar segons a la baixada.

Amb tot això, els nostres atletes van poder fer una bona cursa, sobre tot en Jesús, qui després de 2 anys sense competir en aquesta distància, va quedar en el lloc 53 de la classificació, a punt de millorar la seva millor marca personal quedant-se a només 3 segons i a més va millorar la millor marca del club de mitja marató (mitja d'or) d'enguany.

La prova, que va ser guanyada pel premianenc Jose Rios, 4 vegades campió d'Espanya en 10 kms i olímpic als Jocs de Beijing, va acabar en una comunitària i nutritiva pasta party, punt de trobada i reflexió dels atletes, y amb un meravellòs lot de productes dels patrocinadors.

Fran (2116) pocs metres abans d'arribar a meta.

Aquests vàren ser els seus resultats:

1:21:09 Jesús Fernández Mitja d'Or
1:28:16 Raúl Torres
1:34:25 Karli Puig
1:41:43 Fran Izquierdo

La classificació, tant de lliga com de copa, continúa encapçalada per Karli Puig.

Moltes felicitats a tots.


5 Kms de Montornès del Vallès. 20 març 09

Paral.lelament a la cursa de mitja marató es va celebrar també la cursa de 5 kms, amb la Mª Angeles com a única representant.
En un circuit pels carrers de Montornès amb pujades i baixades va poder fer una molt bona cursa dintre del seu nivell, rebaixant més d'11 minuts la seva millor marca personal en aquesta distància.

Aquest va ser el seu registre:

0:33:23 Mª Angeles Longares Millor marca personal
.

La Mª Angeles, al centre de l'imatge, poc abans de creuar la línia d'arribada.

¡Moltes felicitats!

Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com