01 de maig 2008

Cursa pels camíns dels matxos. Torelló. 20 abril 08

Trail de muntanya corresponent a la Copa de Caminades de Resistència, amb diferents recorreguts a escollir per part dels participants.

Des del Grup de Fondistes de Vilassar de Dalt es van desplaçar fins a Torelló 2 atletes: Paco del Moral i Toni Sala, dos valents disposats a desafiar aquesta prova tan dura.

400 inscrits i sortida molt d'hora, a les 6:30:
.
Inicialment el temps pintava bé però de seguida el cel es va anar tapant i la pluja va fer acte de presència durant més de 4 hores, amb tots els participants completament mullats i plens de fang.


Toni a l'arribada, ple de fang.
El recorregut, preciós, per tot el Cabrerès, Coll de Bracons, pujada a Cabrera, Puigsacalm...paisatges increïbles per senders i trams de vegades impossibles, com aquell que s'havia de baixar per una corda...

L'organització de la travessa va estar impecable, amb una atenció de 1ª als participants, i avituallaments freqüents i generosos.

El resultat pels nostres, fantàstic, malgrat que no havien tingut massa temps per poder preparar la prova després de la Marató de Barcelona: 11 hores i quart, fent tot el recorregut complet, de 62, 8 kms. Una proesa.
.
Felicitats a tots dos, i que l'experiència serveixi per que l'any vinent participin més fondistes.
11:15:00 Paco del Moral
11:15:00 Toni Sala
Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com