09 d’abril 2008

Cursa de Bombers. 06 abril 08.

15.000 diables vermells van inundar els carrers de Barcelona aquest diumenge passat.
La Cursa de Bombers s'ha convertit en una de les clàssiques del circuit de curses de l'Estat i és una de les referències en la distància de 10 kms.
Amb una organització perfecta i un matí assolellat, la cursa d'enguany va comptar amb la presència destacada de Reyes Estévez i Chema Martínez, a més dels ja habituals atletes africans.
Per part del Club d'Atletisme de Vilassar de Dalt, 4 vàren ser els desplaçats a la capital catalana, arribats per confondre's amb la riuada vermella.
Jordi Tierz, a l'esquerra de tots aquests "bombers" vermells.
La prova la va guanyar l'atleta kenià Kiprono Menjo, 8è als últims mundials d'atletisme, amb un temps de 27 m 57 s. Reyes Estévez va acabar 4t i Chema Martínez 7è.

Karli Puig, davant de l'Arc de Triomf, va ser el 1er dels Fondistes de Vilassar de Dalt.