01 de maig 2008

Cursa d'orientació de Vilassar de Dalt. 27 abril 08.

Per primera vegada, el Club d'Atletisme de Vilassar de Dalt ha participat en una cursa d'orientació, que consisteix, bàsicament, en recórrer de la manera més ràpida possible una sèrie de punts fixes senyalitzats en un mapa topogràfic que donen a cada participant a la sortida, repartits en un àrea concreta.

Els participants del Club d'Atletisme de Vilassar de Dalt: Dolors, Jaume, Mónica, J M, Elena i Jordi.

Organitzada pel Grup d'Orientació Farra-O, els nostres corredors van participar a la prova C-2, de nivell mitjà, i per a ser la primera vegada, el resultat va ser molt satisfactori, gaudint d'una especialitat que els hi va portar des del Parc de Can Rafart, escenari de la sortida i arribada, fins a Can Roure o la Fornaca, travessant tot el poble.

Moment de la sortida.
5 dels 6 participants van entrar en grup a l'arribada en el lloc 18 de la classificació, i el sisè una mica despenjat degut a una petita errada de càlcul, coses de l'orientació.

El grup compacte, arribant a l'últim punt.
Jaume, entrant a meta.
Jordi, intentant trobar l'últim punt.
El cert és que tots s'ho van passar força bé. Esperem que molt aviat puguem participar de nou en aquest tipus de cursa oberta a tots, on no només compta la qualitat física, però també la qualitat abstracta per saber orientar-se. Queda oberta oficialment la secció d'orientació.
Felicitats a tots.
Classificació oficial:
1:11:00 Dolors Sala
1:11:00 Jaume Guitart
1:11:00 Elena Aragonés
1:11:00 J M Fernàndez
1:11:00 Mónica Ruiz
1:17:36 Jordi Tierz
Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com