11 de maig 2008

Cursa Mulla't i Corre. Circuit de Catalunya. 04 maig 08

Al Circuit de Montmeló va tenir lloc la cursa "Mulla't i corre", a favor dels malalts per l'esclerosi múltiple, curiosa cursa que es desenvolupa a dintre del Circuit de Catalunya, tot just una setmana després del Gran Premi de Fòrmula 1.

Resulta molt emocionant veure com, a les mateixes rectes, als mateixos revolts per on passaven els mítics cotxes i pilots, ara eren ocupats, inondats per una riuada de corredors que, lluitant contra la forta calor, es van fer els amos de la pista.
El Club d'Atletisme de Vilassar de Dalt va voler ser present en aquest acte solidari, amb la participació de 5 atletes.

Jesús, Mª Angeles i J M, 3 dels 5 repressentants dels Fondistes de Vilassar de Dalt.

.
Destacar la presència de Jesús Fernández, qui tornava a la competició després de 5 mesos de lesió, i de Mª Angeles Longares, qui debutava en la distància de 10 kms. A més, també vàren participar J M, Jordi i Jaume.