05 de febrer 2008

Mitja Marató de Granollers. 03 febrer 08.


Els fondistes participants a Granollers, abans de sortir, a les pistes velles. Les noves les necessitem ja!


Per fí va arribar el gran dia, el dia de la millor cursa de l'any: la Mitja de Granollers, la mitja que ningú vol perdre's, la mitja que en donen regals fantàstics, la mitja on acostumes a fer molt bones marques i la mitja on tens la possibilitat de competir junt a estrelles de l'atletisme mundial, enguany Martín Fiz, campió del món de marató, a la prova de 5.000 m i Samuel Wanjiru, plusmarquista mundial de mitja marató.

.


Presentació dels participants del Club d'Atletisme de Vilassar de Dalt al podi dels campions, abans de la sortida.

I no va defraudar. Amb una representació molt nombrosa d'atletes, 9 participants, el Club d'Atletisme de Vilassar de Dalt va ser present a la mitja més ràpida de l'història a tot l'Estat.
.

Els 7.000 atletes esperen impacients la sortida.

Per primera vegada es va baixar d'una hora en aquesta distància, i a punt va estar en Wanjiru de batre el récord del món: 59 min i 26 seg, només li van faltar 53 segons, una llàstima.


Samuel Wanjiru, de Kènia, plusmarquista del món de mitja marató, guanyador de la Mitja.

Però com a consequència, la mitja va ser molt ràpida, inclòs el 5è classificat, Chema Martínez, subcampió d'Europa en 10 km, va millorar la seva marca personal i per tant tot aquest punch es va traslladar a la resta de corredors.


Chema Martínez, 5è classificat, millor atleta europeu de la Mitja.

Tots els nostres representants, van millorar els seus registres d'aquesta temporada, inclòs en J M va fer la seva millor marca personal, i ja van 2 seguides, felicitats, i en Diego, qui va quedar 9è a la seva categoria. Alguns es van quedar molt a prop de millorar marca, però segur que a la mitja de Montornès ho aconseguiràn. Ànims, valents!

Destacar també la bona cursa de Paco del Moral, qui va ser el primer dels nostres atletes en arribar a línia de meta i qui continua encapçalant la classificació general. Felicitats a tots.

Paco arribant a meta

.

Karli, millorant el seu registre d'aquest any

.

Elena, molt contenta, a l'arribada

.

Mª Antònia, a prop de fer marca. Et volem veure a Montornès

Aquests han sigut els registres dels nostres atletes:

1:25:23 Paco del Moral
1:27:14 Diego García, 9è a la seva categoria
1:29:38 Toni Sala
1:33:41 Karli Puig
1:43:28 Jordi Tierz
1:45:58 J M Fernández, millor marca personal
1:46:53 Jaume Guitart
1:56:40 Elena Aragonès
2:08:49 Mª Antònia Camacho

Totes les fotos de la Mitja i el Quart de Mitja

5 comentaris:

karli ha dit...

Veig que practicament a tothom l'hi va anar força be la mitja, enhorabona a tots els que estiguin satisfets amb la seva cursa i als que no, jo mateix per exemple, ja ens treurem l'espina en una altre ocasió.
Felicitar en especial al J.M. doncs va abaixant el seu registre i això es molt motivant per a un mateix...

Fran ha dit...

Vull felicitar a tots per la cursa tant bona que heu fet. Al plusmarquista JM, als que s'han quedat molt a prop i a la resta per millorar els registres. Seguim per a bingo, als maratonians els desitjo força sort i a la resta animeu-vos de cara a Montornès. Desitjar que les baixes de darrera hora es recuperin el més aviat possible.

JM ha dit...

Gracies karli, si, es ,molt motivador. a veure que fem a Montornes. Has vist el nou 'artilugi' per les marques del club?

Fran, no t'ho perdis! un dels japonesos de la feina es un 'runner' ;-) fa mes o menys 45 a 10K; ja l'enredare i el porto a una cursa-

Una abraçada

karli ha dit...

Impresionant JM l'invent de lo de les marques, collons com t'ho curres!!! es espectacular i curios!
Vinga cuida't i segueix tan motivat, a Montornes es un bon lloc per fer una molt bona marca, jo així ho vaig fer...

Fran ha dit...

Montornès, segur que baixes de 1:45, porta al japo a algun entrenament de dissabte també, serà la bomba, jejejejeje. Se m'acut que el podriem fer del club...
Els artilugis informàtics d'en JM son fantàstics. Has de fer un amb les classificacions.

Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com