11 de febrer 2008

Mitja Marató de Barcelona. 10 febrer 2008


A la capital catalana es va celebrar aquest diumenge la Mitja Marató, prova que transcorre pels districtes de l'Eixample i del Poblenou, amb sortida i arribada a la zona de l'Arc de Triomf.
Més de 3600 participants en un dia molt primaveral donant un ambient molt esportiu a la ciutat.
Des del Club d'Atletisme de Vilassar de Dalt es van desplaçar 2 dels nostres millors corredors, Pere i Diego, però donat que la temporada ja està planificada de cara a la disputa de la Marató d'aquí a 3 setmanes, la participació dels nostres atletes ha sigut més que res testimionial, ja que abans de la cursa van córrer 10 km com a part de la seva preparació. Tot així, van fer una marca acceptable, arribant tots dos pràcticament junts per sota de 1 hora i trenta segons. Ànim, valents! Que ja queda poc per la marató.
Aquests han sigut els seus registres:

1:32:35 Pere Buquet
1:32:36 Diego García

4 comentaris:

The Dark Knight ha dit...

I pensar que vaig tindre una oportunitat i ven grossa de haber pogut anar a fer la mitja i que passara per alt.....em fà possarme dels nervis,quina rabia!.Al menys estarem per al marató.Sort a tot el grup!.

Adrián.

Club Esportiu Fondistes Vilassar de Dalt ha dit...

Adrián, moltes gràcies, ja tenim la marató a sobre i desprès encara pot caure alguna mitja abans de començar la temporada de muntanya. Sort per l'equip a València. Ens veiem a Barcelona.

The Dark Knight ha dit...

Repte aceptat!Aneu preparant-vos per a la derrota jeje.... vos done la ventatja de que de nosaltres 6 no puntuarán els 3 primers,si no que els 3 que jo diré independentment de la possició ,val?.

De cuanta pasta estem parlant????.MOLTISIMA SORTTTTT!!!! la necesitareu jajajajaja.

V VA VA VA VAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

Fran ha dit...

Adrián, els meus compis estàn esmolant les destralls. Perquè no vols els tres primers?

Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com