22 de desembre 2014

07.12.2014 Mitja Marató de Mataró



Tres mil atletes van prendre part el passat diumenge, 7 de desembre, en la 17a edició de la  Mitja Marató de la capital del Maresme. L’atleta Ibrahim Ezzaydouni es va proclamar vencedor de la cursa. Amb un temps d’1 hora, 7 minuts i 8 segons es va imposar a la resta de corredors en la que era la seva primera participació en aquesta mitja marató de Mataró.

En categoria femenina, la guanyadora de la prova va ser Hasna Bahom. L’atleta de La Sansi va completar la cursa en 1 hora, 19 minuts i 14 segons.

Dels fondistes de Vilassar de Dalt, un únic representant, en Karli Puig que va establir un temps final de 01:29:03 quedant en la posició 341.

Karli ens deixava aquesta bona crònica personal: 

"Despres d'un any extrany esportivament parlant per diferents motius, aquest diumenge passat tot i la mandra i les desganes no volia deixar pasar l'oportunitat de còrrer un any més la mitja marató de la meva ciutat, quin millor lloc per acomiadar aquesta extranya i mala temporada? Amb l'unic objectiu de no patir com altres edicions per mala tactica, vaig decidir sortir a controlar en tot moment el ritme i no pasarme de llest sobretot en els primers kms on el circuit convida a llençarse a mort sense voler. Així doncs i controlant absolutament el crono van passant els kms mantenint un ritme còmode ( 4'05"/4'10" el km) i gaudint de la gent que m'ha vingut a animar. Paso els primers 10 kms en 42' i l'absolut control i acomodament fa que tambe faci 42'  del km 10 al 20...desprès la pujadeta final amb el que et queda i apretadeta fins a Meta!
Temps final d'1h29m que em deixa satisfet doncs tot i la desmotivacio l'unic que em feia gracia era poder baixar de l'1h30.
En fi, tancament a un any per oblidar esportivament parlant i ara a agafar forçes per el 2015!!"

Enhorabona Karli!

01:29:03 p341 Karli Puig

Karli durant la mitja

Karli´s style


1 comentari:

Josep Cros ha dit...

Jajajja ni havien mes pro em badat a l'hora d'explicar-ho

Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com