22 de desembre 2014

23.11.2014 Burriac Xtrem

El passat 23 de novembre el Grup de Muntanya d'Argentona va organitzar la 12ª edició de la Burriac Xtrem, una cursa de muntanya que aquest any oferia tres possibilitats de recorregut:

- La Primera Marató de Muntanya del Maresme , de 42,195 km , i 3600 mts de desnivell acumulat
- Un circuit de 25 km, amb 2.600 mts de desnivell acumulat
- Un circuit de 15 km, amb 1600 mts de desnivell acumulat

Com les onze edicions anteriors , la prova es va desenvolupar per la zona protegida del Parc Serralada Litoral , a la comarca del Maresme (Barcelona) i va comptar amb la participació de gairbé 600 participants. els guanyadors van ser els següents:

Marató: categoria femenina Mónica Isern 05:07:54/categoria masculina Pakito Pérez 03:52:30
25km: categoria femenina Eli Gordón 02:39:14/ categoria masculina Pere Ordoñez 02:19:31
15km: categoria femenina Mercè Font 01:33:29/ categoria masculina Carlos Cera 01:12:32

Del C.E. Fondistes de Vilassar de Dalt cinc representants que van participar al recorregut dels 15km: en Cesc Sabio, la Gemma Bosch, la Dolors Sala, en Jaume Guitart i la Carme Llongueras.

Jaume ens deia al acabar: "Un bon ambient de cursa en un recorregut molt ben senyalitzat però força dur."

La Carme Llongueras comentava: "fantàstica cursa i molt ben senyalitzada! Em va agradar molt el circuit; emocionant correr amb la meva nena!"