08 de gener 2014

22.12.2013 Buff Epic Run Barcelona


El passat diumenge 22 de desembre, Barcelona s'aixecava amb Sol i una temperatura confortable per acollir una nova edició de la Buff Epic Run; la carrera d' obstacles que des de fa anys aplega milers de persones al Castell de Montjuïc . Perquè els corredors poguessin gaudir plenament de la cursa , anar sense presses i al ritme que volguessin , aquest any es va optar per fer-la sense cronometratge i , per tant , no competitiva .

La sortida, el 99,9% va anar disfressat

Més de 2.500 participants van prendre la sortida a les 11.00 del matí . A tots ells , els esperava el repte de superar els 17 obstacles que hi havia repartits al llarg dels 8km de recorregut . Pneumàtics , mur de bales de palla , bobines de fusta , bassals de fang , escuma , filat o túnel de la por , són algunes de les proves que els intrèpids corredors van haver de fer front en l'última Buff Epic Run del 2013 . L'obstacle número 11 era un bosc-laberint solidari anomenat UNICEF CHALLENGE , que per cada un dels participants l'empresa igualadina Original Buff , patrocinadora de la cursa , donaria 1 € a UNICEF .

L´obstacle del bassalt de fang


  Dos representants del nostre club van ser-hi presents, en  Carlos Martín i en Jordi Huertas que van realitzar el recorregut en aproximadament 1 hora; on el que estava clar que el més important era passar un matí divertit i entretingut. Enhorabona nois!

01:00:00 Carlos Martín 
01:00:00 Jordi Huertas

Carlos Martín abaix a l´esquerra disfressat d´invencible.

Jordi al centre, disfressat de lladre.


Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com