09 de desembre 2013

06.12.2013 Pujada al Castell de Castelldefels

El passat 6 de desembre es va celebrar la XXXII edició de la Pujada al Castell de Castelldefels; una cursa urbana de 5km, amb constants pujades i baixades, que té com a cloenda l´ascensió al castell d´aquesta població del Baix Llobregat i que, en aquesta edició, va aplegar prop de 250 participants.

D´entre tots els corredors, s´imposà Benito Ojeda amb un temps de 0:16:38, i a tan sols 8 segons, un representant del nostre club, en Javi Delgado (Spiridon Taymori Team) que va quedar en segona posició amb un temps de 0:16:46. Tancant el podi, el tercer classificat, Alberto Sánchez amb un temps de 0:17:01.

En categoria femenina, el primer lloc fou per Judith Corachan (0:21:04), seguida de Gemma Díaz (0:22:31) i d´Anabel Valentín (0:22:42).