25 de novembre 2013

23.11.2013 Ultratrail Collserola

El corredor Toti Bes es va proclamar guanyador del Compressport Ultra trail Collserola celebrada el passat dissabte i que transcorria pels voltants de Barcelona entre camins i corriols del parc Natural de Collserola , amb un traçat de 74 quilòmetres de longitud i més de 5.000 metres de desnivell acumulat .

A més de la ultra, també hi havien dues distàncies més, 43 i 21km

Toti Bes va tenir a Pau Zamora com a principal contendent per la victòria , tot i que en l'últim tram de la cursa seria Bes el que finalment arribaria a meta en primera posició , després d´emprar un temps de 6h29 ' . Bes segueix així amb una temporada molt positiva , en què va guanyar la prestigiosa Coumayeur - Champex - Chamonix , germana petita ( 100km ) del TNF Ultra Trail Mont Blanc .

Després del guanyador va arribar com a segon classificat Pau Zamora, a 14 minuts de diferència de Toti Bes. El podi el va completar Pau Capell , a només dos minuts de Zamora .

Arribada de Toti Bes

En categoria femenina la victòria se la va emportar Judith Franch , que va protagonitzar una bonica lluita amb Berta Moreno . Franch va poder arribar a la meta parant el crono en 8h10 ' , mentre que Moreno ho va fer tot just quatre minuts després . El podi el va tancar Djanina Freitag , molt més endarrerida amb un temps de 8h53 '.

En aquesta dura prova, un fondista present, en David Ribas que va emprar 10 hores en realitzar els 74 km quedant en una meritòria 141ª posició de la general.