25 de novembre 2013

17.11.13 Mitja Marató del Ripollès

Otmane Btaimi no va donar cap opció i el passat diumenge 17 de novembre, va guanyar per tercera vegada la Mitja Marató del Ripollès. El corredor d'origen marroquí, que s'havia adjudicat les edicions de 2009 i 2011, es va imposar amb un temps d'1:09:41 per davant del seu compatriota Abdeslam El Ouhabi (1:11:32) i del figuerenc Artur Roig (1:11:55). En dones, triomf incontestable de la marroquina establerta a l'Hospitalet, Hasna Bahom (1:21:48).

Els dos primers classificats lluitant durant la cursa

Durant els primers cinc quilòmetres els corredors van haver de patir una intensa pluja que no va fer enrere que corressin uns 500 participants entre la Mitja Marató i la Cursa Popular Bressol de Catalunya. Sortosament, poc a poc el temps va millorar i, fins i tot, al moment de l'arribada es va poder veure alguna ullada de sol a l'espera que a la tarda les precipitacions continuessin.

Del C.E. Fondistes de Vilassar de Dalt un únic representant, en Javi Pérez que va establir un temps de 01:34:41 quedant en la posició 116 de la general.