25 de setembre 2013

22.09.2013 Cursa Vallhonesta

Gairebé 400 atletes van participar, diumenge, en la novena edició de la Cursa de Vallhonesta a Sant Vicenç de Castellet, una prova de la qual van destacar les altes temperatures que van haver de suportar els corredors. L'organització va ser a càrrec del Club Esquaix Atlètic Castellet.

Després de les curses infantils, amb més de 130 participants, es va donar la sortida a la cursa absoluta de 10 km i 820 m de desnivell acumulat per corriols i pistes forestals de la zona. D'entre els 243 atletes que van acabar, la primera plaça masculina va correspondre al santvicentí Roger Campoy (CA Montornès) amb 40' 08'', i la femenina a Jackeline Gómez amb 50'23''.

La sortida

En el repte de l'hora, 145 corredors van emportar-se una ampolla de vi, ja que van aconseguir fer els 10 km per sota d'aquest temps.

Dos integrants del C.E Fondistes de Vilassar de dalt van ser-hi presents en aquesta cursa, en Jose Borrego i en Xavi Guitarte que van establir un temps final de 00:50:35 i 00:54:07 respectivament. Jose ens feia aquesta valoració sobre la cursa:Cursa per muntanya molt maca en la que atenen molt be als corredors, menys de 300 corredors aquest any. Regalen ampolla de “tintorro” si arribes en menys d'una hora”