01 de juliol 2013

29.06.2013 Cursa d´Estiu de Premià de Mar

El passat dissabte 29 de juny es va celebrar el que ve sent un clàssic per tots els corredors del baix Maresme, la XVI edició de la Cursa d´Estiu de Premià de Mar. Com ve sent habitual el recorregut 100% urbà pels carrers de Premià de Mar amb un total de 10 km i gairebé 700 inscrits.

El recorregut

El guanyador de la prova va ser l´atleta Abdel Ait González de l´equip ProRunners Barcelona, que va completar els 10.000 metres en 00:33:20. En dones i amb un temps de 00:41:25, Ana Belen García (C.A. Granollers) s´endugué la victòria final.

Nombrosa va ser, una vegada més, la representació del C.E. Fondistes de Vilassar de Dalt en aquesta cursa, fins a un total de 5 representants: Karli Puig, Bienve Fernández, Aitor Fernández, Joan Sala i Josep Cros.

L´Aitor en la seva primera cursa d´aquest any

En Bienve pels carrers de Premià de Mar.

L´Aitor ens comentava les seves sensacions en acabar la cursa: "Molt bones sensacions en la meva primera cursa i amb ganes de repetir l´any vinent. Això només acaba de començar..."

En Karli comentava el següent: "Cada dia flipo més com corre la gent, anavem a 3:35/3:40 als primers kms i la penya adelantant-nos cagant llets com si res...després em varem recollir més d'un però cada dia la gent corre més!!Per cert, Bona Cursa, excel.lent organització!!"