08 de juliol 2013

06.07.2013 Mitja Marató per relleus de Mataró

El passat dissabte 6 de juliol es va celebrar la Mitja Marató per relleus de Mataró, prova molt ben organitzada per la Colla Maimakansu de la mateixa ciutat i que en aquesta edició va aplegar a prop de 120 equips.

La prova va ser guanyada per l´equip Atletic Oryctes que va completar els 21 kms en un temps de 01:12:42, seguit de C.N. Mataró i del Maimakansu 1 que van completar el podi.

El moment de la sortida

Pel que fa a la representació del nostre club, en Josep Cros, que formava part de l´equip Maimakansu 6 que va quedar en la posició 91 amb un temps total de 01:47:34. En Josep ens feia aquesta valoració en acabar la cursa: "Un any mes aquesta mitja es un plaer còrrer-la, tot i la calor sofocant al parc central val la pena fer-la, en quant a mi, estic satisfet doncs vaig còrrer a ritme constant els 7 km assolint un temps de 32'44''