24 de maig 2013

19.05.2013 Half Challenge Costa Barcelona-Maresme



El passat diumenge 19 de maig es va disputar a Calella, la Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme, prova puntuable pel Campionat d´Europa de Triatló de mitja distància, amb un recorregut de 1,9 km de natació, 90 km de ciclisme i 21,095 km de carrera a peu. L´esdeveniment va ser tot un èxit de participació, superant amb escreix el miler de participants.

 La sortida

El gallec Javier Gómez Noya va ser el guanyador de la prova, a més a més, la victòria li servia també per proclamar-se Campió d´Europa de l´especialitat, tot aturant el crono en 04:05:07. En la categoria de dones, fou la danesa Camilla Pedersen qui s´endugué la victòria, establint un temps total de 04:35:34. Pedersen repetia victòria de l´edició anterior i igual que Gómez Noya, es proclamava Campiona d´Europa de Triatlons de mitja distància.

El podi, amb Gómez Noya al centre (de blau) com a guanyador

Destacar la presència d´un membre del C.E. Fondistes de Vilassar de Dalt, l´Albert Torres, que va participar en la modalitat de relleus disputant els 21,095 km de la carrera a peu; en el global, va contribuir a establir un temps del seu equip de 05h50min. Tanmateix, l´Albert ens deixava aquesta petita explicació de com li va sorgir l´oportunitat de participar en aquest repte: ”Ja fa bastants mesos vaig rebre un missatge per watss, era en Joan Puig: "tio prepara’t perquè el mes de maig hem de fer la Half de Calella, jo nedaré i faré la bici i tu faràs la mitja Marató que tinc els genolls cascats i no puc córrer”. Crec que a mi em va fer més il·lusió que a ell. Em vaig engrescar molt, tenia ganes de viure una triatló des de dins. Entremig de tot això, un accident de tràfic el va deixar sense poder entrenar durant bastant de temps, resultat, varem haver de buscar el tercer home perquè ens fes la bici, en Jose Ruiz. Avui amb tota la “ilu”, ens hem llevat a les 4 i cap a Calella.”
Enhorabona Albert!!

 L´Albert en acció pel passeig de Calella

L´Albert refrescant-se el cap durant la cursa
Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com