15 de maig 2013

12.05.2013 Terra de Remences

El passat diumenge 12 de maig es va va celebrar a Sant Esteve d´en Bas (Garrotxa), la XVI edició de la Marxa Cicloturista Terra de Remences, per molts ciclistes, la millor marxa existent a Catalunya i que en l´edició d´enguany aplegava a milers de participants que farien front a un dels dos recorreguts que l´organització, el Club Ciclista Bas, havia dissenyat; el curt de 95 km i 1280 metres de desnivell, amb dos ports, Capsacosta i Canes,  i el llarg, de 175 km i 2600 metres de desnivell que compartia el recorregut de la marxa curta, més 3 ports, el temut Coll de Bracons, Can Bac i el Coll de Condreu.

El perfil de la prova

Instants abans del tret de sortida

Pel que fa a la marxa curta (95km), el vencedor de la prova fou Xavier Erena (Girona, C.E. Bike) amb un temps de 02:29:29 i en la categoria fèmines, fou Barbara Giner (Sac Triatló) amb un temps de 02:57:02  qui s´endugué la victòria.

En quant a la marxa llarga (175km), el guanyador fou Daniel Gonzalez (Munt Bikes) amb un temps de 04:53:09  i en fèmines, Claudia Galicia (Vic ETB C.N.) 05:11:31.

Els ciclistes just abans del desviament dels dos recorreguts

En quant a la representació del C.E. Fondistes Vilassar de Dalt, en Jordi Huertas que va completar el recorregut curt amb un temps de 03:06:39, quedant en la posició 273 (de 1314 participants) de la general  i 81 de la seva categoria. En acabar la cursa declarava estar molt content pel resultat, tot i ser la primera cicloturista en que participava, destacant les altes velocitats que s’hi agafaven, que en algun punt havien estat prop dels 75km/h. Destacava també, el gran treball de l’organització, en consonància a la fama que s’ha guanyat la cursa en els darrers anys, un 10!

03:06:39 Jordi Huertas posició 273