10 de febrer 2013

Cursa Sant Vi Cabrera de Mar. 20 gener 2.013.

Per commemorar la festivitat de Sant Vicenç, el passat dia 20 de gener va tenir lloc a la localitat veïna de Cabrera de Mar la Cursa Sant Vi, una cursa de muntanya de 14 kms de recorregut i 1.500 m de desnivells acumulats que es va desenvolupar pel entorn del Castell de Burriac i els seus boscos.
Amb la participació de 300 atletes, la cursa va comptar amb la presència de 2 corredors del CE Fondistes Vilassar de Dalt, en Joan Sala i en Carlos Martín, atleta del Spiridon Team que també pertany a la nostra entitat.

Carlos Martín, en una acció tècnica de baixada.

La prova la van guanyar els atletes Jose Manuel Granadero, amb un registre de 1:07:25, i Èrika Núñez, amb una marca de 1:29:29.
Pel que respecta els nostres companys, cadascú va tenir una destacada actuació atenent a la seva bona evolució durant els últims mesos, destacant en Carlos Martín, qui va aconseguir ser 10è de la general.

Carlos recull un trofeu, premi a la seva destacada 10a posició.