10 de febrer 2013

Cursa Sant Antoni de Barcelona. 20 gener 2.013.

El passat 20 de gener va tenir lloc la tradicional Cursa del Barri de Sant Antoni, cursa de 10 kms que va omplir amb 4.000 atletes els carrers d'aquest barri de la capital catalana.
Amb un perfil pràcticament pla la cursa va comptar amb la presència d'un representant del CE Fondistes Vilassar de Dalt, en Karli Puig.

El recorregut de la prova.

El moment de la sortida.

El grup capdavanter.

Amb el bon ambient que predomina en aquesta cursa, el nostre company va tenir una molt bona actució, aconseguint baixar dels 40 minuts. Al capdavant es va imposar un clàssic de les curses urbanes de Catalunya, Driss Lakouaja, amb una marca de 30 minuts i 9 segons. En la categoria femenina, Raquel Parrado es va imposar a la resta de les seves rivals fent una marca de 36 minuts i 45 segons.